Nieuwe Update pagina

Zondag 08-09-2019 was de Kampioens Clubmatch van de Nova Scotia Duck Toller Retriever die vond plaats in Nieuwegein. Team Red Calypso's was goed vertegenwoordigt. Mila ( Red Calypso's Born To Be Yours ) behaalde in een sterke jeugdklasse ( 15 teefjes ) een hele mooie 2e plaats met een Uitmuntend. Broer Mex ( Red Calypso' Thunder ) behaalde een mooie Uitmuntend en broer Rody ( Red Calypso's Mouth of the River ) behaalde een ZG. In de open klasse teven behaalde Milou ( Red Calypso's Wants The Duck ) een ZG en broer Niels Jr. ( Red Calypso's Duck Rock River Gem ) een mooie U. We deden ook mee met de fokkerijklasse en werden daar beloond met een mooie tweede plaats! Het was een zeer geslaagde dag.
Links op de foto Niels Jr. uit het eerste nest van Cleo x Flint en rechts Mex uit het tweede nest van Cleo x Flint. Zo trots op deze twee mooie reuen. Niels Jr. is beschikbaar als dekreu hij staat vermeld op de tollertalessite.
Onze lieve Mila alweer bijna 9 maanden! Zo blij met haar.
08-05-2019. Onze lieve Mila alweer bijna 6 maanden. Wat genieten we van deze dame en heerlijke pretletter.
Op deze foto zijn de pups 6 weken oud.

20-01-2019

De pups van Cleo en Flint zijn uit gevlogen. Wat hebben we genoten van dit nest en wat is het voorbij gevlogen. Iedereen geniet nu van zijn of haar pup. Ook wij gaan dat doen heerlijk genieten van ons meisje wat mag blijven en de roepnaam Mila heeft gekregen.

15-11-2018

Donderdagmorgen in 2 uurtjes tijd is Cleo bevallen van 8 kerngezonde pups. Het zijn 4 reutjes en 4 teefjes geworden. Cleo is een trotse zorgzaame moeder. Nu heerlijk even bij komen en genieten.

09-11-2018

De werpkist staat klaar en de laatste week is ingegaan.

Cleo doet het super goed en doet het echt rustig aan nu.

Het gaat een spannende week worden!

De werp kist staat klaar en is goed gekeurd door Cleo.

14-10-2018

Vrijdag 12 oktober hebben we een dracht echo gedaan bij Cleo. Cleo is drachtig! We verwachten de geboorte van de pups zo rond 16 november.

16-09-2018 

Vrijdag 14 september en zaterdag 15 september heeft de dekking tussen Flint en Cleo plaats gevonden. Over 4 weken gaan we een echo maken om te kijken of dat Cleo drachtig is.

03-09-2018

Cleo is eerder dan verwacht loops geworden en zal een deze weken gedekt gaan worden.

We gaan weer een spannende tijd tegemoet.

Links Cleo en rechts Flint.

02-07-2018

We hebben de dekmelding ontvangen van de club en deze is goedgekeurt. Als alles goed verloopt verwachten we Cleo in september / oktber 2018 loops. Ze gaat gedekt worden door de in Denemarken gefokte reu Redborn Ultimate Ferryman roepnaam Flint. Flint is eigendom van Chris Eelman en woont in Vorden. Dit is een herhaal combinatie. We hebben Flint ook voor het eerste nest van Cleo gebruikt. De COI is 0.54%. Het eerste nest van Cleo x Flint zijn geweldige werklustige en vriendelijke honden die mooi uitgroeien. We zijn daar erg trots op.

18-04-2018 

De wachtlijst voor het tweede nest van Cleo is voorlopig vol. We hebben genoeg gegadigden voor dit nest.

13-04-2018 :

Donderdag 5 april 2018 hebben we de jaarlijkse ECVO oogonderzoek bij Cleo gedaan.

Ze is weer voor een jaar vrij verklaart. Daar zijn we blij mee!

26 Maart 2018 :

Als de natuur het toelaat hopen we op een tweede nestje van onze Cleo. We verwachten haar rond oktober 2018 loops. In april gaat Cleo voor haar jaarlijkse ECVO controle. Daarna ga ik de dekmelding aanvragen.